Familie Muurling

Familie Muurling

Omdat we iets van ons leven willen maken

Margriet

Vanuit een zendings- en ontwikkelingswerk verleden is Margriet in 2010 begonnen met InToMission. Dit bedrijf begeleid mensen die in het buitenland gaan werken. Teveel mensen gaan niet goed voorbereid op pad, maar kunnen de culture shok ook niet aan. InToMission die inmiddels meerdere begleideers heeft helpt mensen op weg en begeleid ze ook tijdens de uitzending. Maar ook kun je er terecht voor debriefing en losse gesprekken over dat wat je tegen komt.

“Heerlijk om een onafhankelijk iemand te hebben waarbij je je verhaal kan doen, die je begrijpt en omdat ze niet betrokken zijn je juist ook op weg kunnen helpen.”

Naast het werk voor InToMisson, kan Margriet ook aan de gang met jouw/jullie om je communicatie profiel op te zetten. Hoe communiceer je en waarom reageert de ander zoals hij/zij reageert. Via ene profiel van de Life Language ontdek je hoe je zelf in elkaar zit, maar als je het samen doet ook hoe de andere denkt en communiceert. Een verhelderende tool waardoor je meer zicht krijgt op je zelf, een relatie en op je team.

 

“Wat geweldig om te ontdekken waarbij ons de onderliggende frustraties zaten, nu opeens begrijpen we elkaar een stuk beter, en we worden er gelukkiger van.”

Kijk maar eens rond op de website van Margriet en ontdek de mooie wereld waarin zij begeleider mag zijn. Ga naar www.intomission.nl

Margriet Muurling, moeder, vrouw en begeleider bij InToMission